responsive Bizsaya interface

Membantu automasi laman sosial Facebook Pages perniagaan anda

Merupakan sebuah aplikasi atas talian yang dilengkapi dengan modul Komen, Mesej dan Broadcast bagi digunakan dalam membantu pengurusan laman sosial perniagaan anda dengan mudah, ringkas, berkesan dan kos yang amat berbaloi


0
0

Mudah digunakan, minimal dan ringkas

Bizsaya merupakan sebuah aplikasi yang dibangunkan khas untuk automasikan pengurusan Facebook Page anda. Ini bermakna, Dengan hanya beberapa tetapan daripada anda, ianya akan berfungsi terus tanpa memerlukan pantauan kerap daripada anda. Mudah. Bizsaya akan memaklumkan kepada anda sekiranya terdapat sesuatu yang diluar kemampuan Bizsaya

Meningkatkan Rating dan happiness prospek anda

Kos penggunaan yang amat berpatutan

Bizsaya dibangunkan dengan menggunakan teknologi terkini bagi memastikan ianya berjalan lancar serta effisyen. Dengan itu, kami mampu untuk meletakan harga yang amat-amat berpatutan serta memberikan lebih pulangan kepada anda. Anda pasti terkejut dengan kos penggunaan aplikasi Bizsaya!

dan banyak lagi yang harus dicuba, Daftar sekarang!

Testimoni Pengguna

alhamdulillah.. amat berpuas hati dan sangat membantu memudah kerja lagi.. tak perlu dah nak pergi komen dan pm sorang2..

Q'Sarra Beauty

Q'Sarra Beauty Q'Sarra Beauty

Sangat membantu melancarkan proses menjawab setiap pm dari fans.
Juga sentiasa upgrade mengikut permintaan pengguna bizsaya.
Sgt recommended! Harga pula sangat berbaloi πŸ™‚

Rozaihan Razali- PIPOP~PinkyPonkyPrincess

Rozaihan Razali PIPOP~PinkyPonkyPrincess

setakat sy guna bizsaya ini,ia memudahkan saya berurusan.Tidak perlu tergesa2 risau tidak berjawab pm2 di ruangan komen..semua dijawab oleh bizsaya..
nak kumpul data hp num pun senang,semua bizsya uruskan,.Ia memudahkan.dan menjimatkan masa kami.tq

Alhamdulillah.. sejak menggunakan Bizsaya, bisnes saya lebih tersusun dan jualan meningkay.
Customer lebih teruja bila kita reply pm mereka sepantas kilat setiap masa. Padahal kite guna auto reply je. Dan ianya sangat2 berkesan dan terasa ada hubungan erat bila customer menjawab setiap pertanyaan kita. Tq tuan Eddy😊

Sharifah Salma Jamalullail - Nasi Arab Power

Sharifah Salma Jamalullail Nasi Arab Power

Sepanjang penggunaan aplikasi bizsaya ni..alhamdulillah kerja sy lebih mudah dengan bantuan apps ni..proses utk menyimpan database juga senang terutamanya part nak ambil no hp prospek..
Paling best prospek ada juga inbok pages menyatakan yg feedback n respon yg sgt pantas
Tanpa adanya aplikasi bizsaya ni agak sukar utk saya dptkan respon yg pantas tambahan pula komitmen bulanan yg cukup2 rendah yg sya rasa amat berbaloi sekali..
Memang xrugi gunakan aplikasi ni terutamanya newbies spt sy yg baru berjinak2 dlm dunia perniagaan ni..
Sy doakan tuan pnjg umur sihat n diberkati selalu aminnn..smoga kita berjaya & kaya dunia akhiratπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ‘

Farizan Jeffry - Borneo Cool-Tint

Farizan Jeffry Borneo Cool-Tint

Player tegar fb ads, korang mesti guna bizsaya. Murah ya amat. Yang paling penting keje memang jadi mudah dah. Komen, pm semua auto. Korang boleh tidur jap

Overall memang puas hati sistem lajuuuu

Salam Tuan
Akak ucapkan ribuan trma kasih atas kesabaran tunjuk ajar menggunakan BIZSAYA
Kini akak lebih mudah menjawap customer2 walau bila2 masa dgn sistem autoreply dan yg paling best akak dapat simpan database untk followup customer2 akak..
Alhamdulillah sales akak meningkat mendadak kerana customer2 akak berpuasahati kerana akak dapat followup mrka dgn kadar yg tecepat
Tq BIZSAYA

Alhamdulillah....saya suka guna bizsaya, sebab senang dan mudah, saya dah tak risau nak bls komen satu2, bizsaya yg uruskn semuanya, terima kasih bizsaya byk membantu, best sgt2

Nanna Miriana Miriana - Miriana KHAN Couture

Nanna Miriana Miriana Miriana KHAN Couture

Memang terbaik apps ini!!! Interface nya sangat mudah difahami dan senang digunakan... Semenjak saya gunakan BIZSAYA, prospek sangat gembira kerana mereka mendapat respon komen dan mesej yang cepat.. Hasilnya, rating close sales akan meningkat.. Cuma key in sahaja word yang sesuai dan BIZSAYA akan lakukan selebihnya... Terima Kasih kepada Tuan Eddy kerana develop apps ini, sangat membantu usahawan online seperti saya.. Mudahan tuan dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan.. Terima Kasih...

Mohd Hisyamudin Bolhassan - Affiliate for Newbies

Mohd Hisyamudin Bolhassan Affiliate for Newbies

Sy suka apps nie sbb murah. Hehe, Jimat masa, Xperlu nk replay sowg2 scra manual, Sy just tgk page 2 3 jam skli jer, Klau dlu setiap 10 mnt kena tgk page

Muhammad Fakharudin - Tips Hilangkan Jerawat

Muhammad Fakharudin Tips Hilangkan Jerawat