Logo Bizsaya
Bizsaya

Testimoni Pelanggan Bizsaya

  • Generic placeholder image

    Sangat membantu melancarkan proses menjawab setiap pm dari fans. Juga sentiasa upgrade mengikut permintaan pengguna bizsaya. Sgt recommended! Harga pula sangat berbaloi πŸ™‚

    Rozaihan Razali
  • Generic placeholder image

    Alhamdulillah.. sejak menggunakan Bizsaya, bisnes saya lebih tersusun dan jualan meningkay. Customer lebih teruja bila kita reply pm mereka sepantas kilat setiap masa. Padahal kite guna auto reply je. Dan ianya sangat2 berkesan dan terasa ada hubungan erat bila customer menjawab setiap pertanyaan kita. Tq tuan Eddy😊

    Sharifah Salma Jamalullail
  • Generic placeholder image

    1 je nak cakap: Bizsaya memang terbaik! Memang best kan? Bila komen "pm" masuk bertalu-talu. Tapi yang x bestnya, Xdan nak manually reply di komen, seterusnya ke inbox utk pm customer 1-1! Yang ada "masalah" macam ni,ha eloklah laburkan duit untuk JIMATKAN MASA u'alls untuk close sale customer. Pasti sales juga meningkat bilamana servis melayan customer dapat dilakukan dengan pantas.

    Zaleha Abdul Razak
  • Generic placeholder image

    Sepanjang penggunaan aplikasi bizsaya ni..alhamdulillah kerja sy lebih mudah dengan bantuan apps ni..proses utk menyimpan database juga senang terutamanya part nak ambil no hp prospek.. Paling best prospek ada juga inbok pages menyatakan yg feedback n respon yg sgt pantas Tanpa adanya aplikasi bizsaya ni agak sukar utk saya dptkan respon yg pantas tambahan pula komitmen bulanan yg cukup2 rendah yg sya rasa amat berbaloi sekali.. Memang xrugi gunakan aplikasi ni terutamanya newbies spt sy yg baru berjinak2 dlm dunia perniagaan ni.. Sy doakan tuan pnjg umur sihat n diberkati selalu aminnn..smoga kita berjaya & kaya dunia akhiratπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ‘

    Farizan Jeffry
  • Generic placeholder image

    Salam Tuan Akak ucapkan ribuan trma kasih atas kesabaran tunjuk ajar menggunakan BIZSAYA Kini akak lebih mudah menjawap customer2 walau bila2 masa dgn sistem autoreply dan yg paling best akak dapat simpan database untk followup customer2 akak.. Alhamdulillah sales akak meningkat mendadak kerana customer2 akak berpuasahati kerana akak dapat followup mrka dgn kadar yg tecepat Tq BIZSAYA

    Fuyoo HQ Norsiyah Suib
  • Generic placeholder image

    Player tegar fb ads, korang mesti guna bizsaya. Murah ya amat. Yang paling penting keje memang jadi mudah dah. Komen, pm semua auto. Korang boleh tidur jap Overall memang puas hati sistem lajuuuu

    Zahidah Mohd Isa
  • Generic placeholder image

    Salam Tuan. Terima kasih atas bantuan system auto reply BizSaya. Dah banyak saya survey auto pm. Tapi, saya cukup tertarik dengan auto pm Bizsaya. Friendly user, terbaik dan pantas detect sesuatu. Auto pm termurah dan terstabil setakat ni yang saya jumpa.. Wow! Saya terus langgan untuk 2 page saya dan akan langgan untuk page ke-3 pulak.. Reply comment yang pantas, reply inbox yang efisyen! TERBAIKKK! PANTAS, EFISYEN, MURAH, FRIENDLY USER DAN BANTU CLOSING RATE SAYA MENINGKAT.! TQ BIZSAYA!

    Hayath Nordin
  • Generic placeholder image

    Saya dah test, memang bagus la aplikasi "Bizsaya" cik Edi.. Terbaik!! Panduan penggunaan senang & mudah utk sy faham.. Hehe.. Yg paling penting murah dari software auto comment fb yg lain jual dipasaran. Bizsaya cuma byar RM10 je sebulan.. Percuma pendaftaran + free trial 15 hari.. πŸ˜„ Kepada sahabat2 peniaga yg slalu guna fb @ FBAds.. Sy mmg sarankan la utk anda daftar aplikasi ni "Bizsaya" ..semua kerja2 reply komen & pm ke inbox boleh auto je.. Jimat masa sy dan lebih mudah utk close sale customer... Kpd cik Edi, Tq byk2 sgt kerana kerana telah mencipta aplikasi "Bizsaya" ni.. πŸ‘πŸ»

    Botol Susu Comotomo
  • Generic placeholder image

    Setakat sy guna bizsaya ini,ia memudahkan saya berurusan.Tidak perlu tergesa2 risau tidak berjawab pm2 di ruangan komen..semua dijawab oleh bizsaya.. nak kumpul data hp num pun senang,semua bizsya uruskan,.Ia memudahkan.dan menjimatkan masa kami.tq

    Jus Ikhlas Sepang
  • Generic placeholder image

    Alhamdulillah.. amat berpuas hati dan sangat membantu memudah kerja lagi.. tak perlu dah nak pergi komen dan pm sorang2..

    Q'Sarra Beauty